kantoorverhuizingen in 

brussel & vlaams brabant

Uw kantoor barst uit zijn voegen en u dient te verhuizen naar een grotere locatie in regio Brussel en Vlaams Brabant. Of u wilt bijvoorbeeld reorganiseren en meerdere kantoren samenvoegen. U bent druk bezig met uw onderneming en het garanderen van continuïteit naar uw klanten én medewerkers. Een kantoorverhuizing kan een stressvolle tijd zijn. Socquet kan alle logistieke problemen rondom uw kantoorverhuizing uit handen nemen. Een klein kantoor of een volledig bedrijfsgebouw, een ziekenhuis of een archiefverhuizing, wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent: Ondernemen!

kantoor verhuizingen volgens PLANNING

Door onze efficiënte aanpak, verloopt uw kantoorverhuis stipt volgens planning. Wij ondersteunen de planning en organisatie van uw kantoorverhuizing vanaf het moment dat u denkt te verhuizen. Zo voorzien wij uw van een checklist en praktische tips. Samen met de te verhuizen afdeling maken we een planning, zodat het bedrijf en de medewerkers zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Wij kunnen u ook ondersteunen in het opmaken van een inventaris alsook met het opstellen van een verhuisplan.

“Onze start-up was slachtoffer van haar eigen succes en ons eerste kantoor begon krap te worden. Socquet heeft alles kunnen verhuizen naar ons nieuwe adres op één dag. Onze klanten hebben niks gemerkt.”


Carl, Brussel

UW KANTOOR VERHUIZING COMPLEET GEREGELD

Wij verzorgen alle aspecten van uw kantoorverhuizing, inclusief het doorlopen van de checklist, het voorpakken, demonteren en opnieuw in elkaar zetten van meubels, het huren van een lift, het demonteren van archieven, het vervoeren van kantoormeubilair of zware ladingen, etc. Wij voorzien uw bedrijfsverhuizing van voldoende logistiek materieel: verhuizers, verhuiswagens, steekkarretjes, ladderliften, rolcontainers, boxen voor computers, boxen voor archieven, enz. Hierdoor verloopt uw bedrijfsverhuizing volgens het verhuisplan en blijven onaangename verrassingen achterwege.

Onze VERHUIS diensten

Verhuizingen Socquet is uw specialist in verhuizingen, lift service, vervoer en meubelbewaring in regio Brussel. Zelfwerkend patroon. Gratis kilometers in Brussel en Vlaams-Brabant. Wenst u bijkomende info over onze diensten? Meer weten over onze prijzen? Aarzel niet om ons te contacteren.

  • In- en uitpakdienst

  • Hoogwaardig inpakmateriaal

  • Verhuis naar meerdere adressen

  • (de)montagedienst

  • Liftservice

  • Meubelbewaring

  • Nationale verhuizingen

  • Internationale verhuizingen

  • Bedrijfsverhuizingen

uw kantoor verhuis specialist

Al meer dan 65 jaar is Socquet uw betrouwbare partner voor alle types kantoorverhuizingen in regio Brussel. Wij staan voor een persoonlijke aanpak & begeleiding van A tot Z. Of het nu om een grote projectverhuizing van een bedrijf of instelling gaat of om een kleinere lokale verhuizing; elke kantoorverhuizing wordt door ons met zorg en aandacht uitgevoerd. Onze teams zijn flexibel zodat de dagelijkse gang van zaken niet gehinderd wordt.


Denkt u eraan uw bedrijf naar een nieuwe locatie te verhuizen of te reorganiseren? Neem contact met ons op voor een zorgelose verhuizing. De inventaris van het te verhuizen kantoormeubilair vormt een basis voor de prijsinschatting. Vraag vrijblijvend uw offerte aan en wij zetten samen met u onze schouders onder uw verhuisproject.

wij werken in de regio brussel en vlaams brabant

Verhuizingen Socquet is uw specialist in verhuizingen, lift service, vervoer en meubelbewaring in regio Brussel en Vlaams Brabant. Zelfwerkend patroon. Gratis kilometers in Brussel en Vlaams-Brabant. Wenst u bijkomende info over onze diensten? Een prijs? Aarzel niet om ons te contacteren.